Ravimtaimed
Küsimus: Kuidas kaera õigesti keeta?03.04.2012
Tere!
Mul on küsimus kaera keetmise kohta. Kas teravili kaer tuleb eelmisel päeval vette seisma jätta ja kui kaua on õige aeg keetmiseks. Samuti, millised on õiged kogused - kui palju vett ja kui palju kaeru?
Võin kinnitada, et hea taim kolesterooli alandamiseks.
Tänud ette vastuse eest!
Mul on küsimus kaera keetmise kohta. Kas teravili kaer tuleb eelmisel päeval vette seisma jätta ja kui kaua on õige aeg keetmiseks. Samuti, millised on õiged kogused - kui palju vett ja kui palju kaeru?
Võin kinnitada, et hea taim kolesterooli alandamiseks.
Tänud ette vastuse eest!
Vastus: Katrin Luke, Karepa ravimtaimeaia perenaine, fütoterapeut, Karepa Ravimtaimeaed, Norman Ravimtaimed OÜ, www.ravimtaimeaed.ee
2-3 spl klaasi vee kohta kaeru. Kui on mahekaer, siis nii kaua ei leotaks. Piisab 1-2 h, et kest pehmeneks. Head kolesteroolialandajad on veel harilik mailane ja linaseemned.
Terv,Katrin
- Prindi küsimus Saada sõbrale Tagasiside
- Kodu ja aed > Ravimtaimed